fbpx
Nářadí a nástroje nejen pro profíky
brusky, vrtáky, pily - na beton i kov
Zastoupení + servis
pro Česko a Slovensko

Kompletní výběr diamantových vrtacích motorů AGP

Potřebujete kompletní výběr diamantových vrtacích motorů, které uspokojí všechny vaše potřeby vrtání? Podívejte se na řadu AGP!

V AGP nabízíme širokou škálu diamantových vrtacích motorů pro různé profesionály, včetně instalatérů, elektrikářů a specialistů na diamantové vrtání. Naše produkty jsou určeny jak pro mokré, tak pro suché vrtání, včetně specializovaných modelů pro vrtání do železobetonu.

Výhody a použití:

  • Suché vrtání: Ideální pro měkké a abrazivní materiály jako cihly a betonové bloky. Skvělé pro elektrikáře, instalatéry a techniky HVAC.
  • Mokré vrtání: Vhodné pro železobeton. Ruční modely nabízejí praktičnost a všestrannost, zatímco velké motory využívají vysokofrekvenční PMSM technologii pro maximální výkon.

Inovace:

Nová kategorie motorů umožňuje suché vrtání do železobetonu díky pokročilé diamantové technologii segmentů. Tato inovace představuje výraznou časovou úsporu, zejména při vrtání nad hlavou nebo v situacích, kde nelze použít vodu.

Přednosti řady AGP:

  • Široká škála aplikací: Vhodné pro různé profese a potřeby.
  • Pokročilá technologie: Vysoce výkonné motory a diamantová technologie segmentů.
  • Spolehlivost a efektivita: Nástroje, které zkracují pracovní dobu a zlepšují výsledky.

Vyzkoušejte řadu diamantových vrtacích motorů AGP a přesvědčte se o jejich kvalitě a výkonu. AGP je lídrem na trhu díky spolehlivým nástrojům, které usnadňují práci a zvyšují efektivitu.